Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Ana içeriğe git
İZU
  • Ana sayfa
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎ العربية ‎(ar)‎
Giriş yap
İZU
Ana sayfa

Gıda Mühendisliği

  1. Kurslar
  2. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
  3. Gıda Mühendisliği
  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • » Sonraki Sayfa
KIM203-25-GIM Kimya Laboratuvarı
Gıda Mühendisliği
Invitation
KIM203-25-GIM Kimya Laboratuvarı
Dr. Öğr. Üyesi Osman ARSLAN
KIM201-25-GIM Analitik Kimya
Gıda Mühendisliği
Invitation
KIM201-25-GIM Analitik Kimya
Dr. Öğr. Üyesi Osman ARSLAN
KIM101-25-GIM Genel Kimya
Gıda Mühendisliği
Invitation
KIM101-25-GIM Genel Kimya
Dr. Öğr. Üyesi Osman ARSLAN
GIM465-25-GIM Kalite Yönetim Sistemleri
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM465-25-GIM Kalite Yönetim Sistemleri
Dr. Öğr. Üyesi Mustafa YILDIZ
GIM457-25-GIM Fermentasyon Teknolojisi
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM457-25-GIM Fermentasyon Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ebrar KIRTIL
GIM455-25-GIM Özel Gıdalar
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM455-25-GIM Özel Gıdalar
Prof. Dr. İbrahim GÜLSEREN
GIM453-25-GIM Bitirme Projesi Tasarımı
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM453-25-GIM Bitirme Projesi Tasarımı
Doç. Dr. Ertan ERMİŞ
GIM451-25-GIM Gıda Teknolojisi Laboratuvarı I
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM451-25-GIM Gıda Teknolojisi Laboratuvarı I
Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ebrar KIRTIL
GIM443-25-GIM Proses Kontrol
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM443-25-GIM Proses Kontrol
Dr. Öğr. Üyesi Osman ARSLAN
GIM405-25-GIM Gıda Hijyeni ve Sanitasyon
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM405-25-GIM Gıda Hijyeni ve Sanitasyon
Dr. Öğr. Üyesi Mustafa YILDIZ
GIM347-25-GIM Gıda Makine Ekipmanları ve Malzeme Bilgisi
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM347-25-GIM Gıda Makine Ekipmanları ve Malzeme Bilgisi
Dr. Öğr. Üyesi Mustafa YILDIZ
GIM345-25-GIM Isı ve Kütle Aktarımı
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM345-25-GIM Isı ve Kütle Aktarımı
Dr. Öğr. Üyesi CHI-CHING LEE
GIM343-25-GIM Mühendislik Temel İşlemleri I
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM343-25-GIM Mühendislik Temel İşlemleri I
Prof. Dr. İbrahim GÜLSEREN
GIM340-25-GIM Et Teknolojisi
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM340-25-GIM Et Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ebrar KIRTIL
GIM337-25-GIM Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM337-25-GIM Gıda Mikrobiyolojisi
Doç. Dr. Ertan ERMİŞ
GIM319-25-GIM Staj I
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM319-25-GIM Staj I
Doç. Dr. Ertan ERMİŞ
GIM301-25-GIM Gıda Analizleri
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM301-25-GIM Gıda Analizleri
Dr. Öğr. Üyesi Osman ARSLAN
GIM233-25-GIM Enerji ve Kütle Denkliği
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM233-25-GIM Enerji ve Kütle Denkliği
Doç. Dr. Ertan ERMİŞ
GIM219-25-GIM Gıda Kimyası I
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM219-25-GIM Gıda Kimyası I
Prof. Dr. İbrahim GÜLSEREN
GIM107-25-GIM Genel Biyoloji
Gıda Mühendisliği
Invitation
GIM107-25-GIM Genel Biyoloji
Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ebrar KIRTIL
  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • » Sonraki Sayfa

Contact us

Follow us

Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Mobil uygulamayı edinin
Mobil uygulamayı edinin
Play Store App Store
Bu sayfa: General type: coursecategory. Context Kategori: Gıda Mühendisliği (context id 60). Page type course-index-category.
Moodle tarafından desteklenmektedir

This theme was proudly developed by

Conecti.me